Karkkipäivä

Monessa perheessä noudatetaan tiettyä karkkipäivää. Onkohan tänään sitten ylimääräinen karkkipäivä, kun on *Kansainvälinen karkkipäivä*?

Kun katsoo kaupan karkkihyllyjä, ainakin minulle tulee mieleen, jotta ihanko oikeasti näitäkin tarvitaan näin paljon erilaisia. No, varmaan tarvitaan, kun ihmisiä on paljon erilaisia ja makuasioita on yhtä paljon.

❓❓ Mikä / mitkä on sinun suosikkejasi karkkipuolella? Entä, onko inhokkeja?

👩‍🦳 Minun heikkous on suklaa ilman täytteitä. Mieluiten aika tumma suklaa. Täytetoteamus koskee makeita mössöjä, mutta jostain syystä pidän suolamaustetusta suklaasta. Toki joitain muitakin maistuvia makeisia on ja jonkinlaista pastillia löytyy minulta yleensä aina.
Mutta, inhokkeja ovat erityisesti marmeladit. Monen suosikit, vihreät kuulat, saavat jo ajatuksena tuntumaan ilkeältä. Onneksi nämä ovat täysin vapaaehtoisia asioita.

Yksi kommentti artikkeliin ”Karkkipäivä

  1. Me ollaan miehen kanssa kumpikin sellaisessa sokerikoukussa, että karkkipäivä pidetään kerran viikossa. Mies syö irtokarkkeja, minää tarvitsen suklaata, kun muuten tuntuu, ettei ole karkkia saanutkaan. Ja mulle käy juuri ne maustetut tai täytteiset suklaat. Mieluiten söisin valkoista pähkinäsuklaata, mutta sitä ei enää mistään löydy. Niinpä valitsen usein appelsiini- tai minttukrokanttisuklaata. Tai pähkinäsuklaata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s