Roskaruokaa

Tänään nautitaan roskaruokaa – tai sitten ei. Ainakin on *Roskaruokapäivä*.
Miksi jostain ruoasta sanotaan sen olevan roskaruokaa? Määritteitä on monia, mutta ainakin se, että ko. ruoka on yleensä pikaruokaa, jonka ravintoarvot eivät yleensä kulje samaa rataa terveellisen ravinnon kanssa. Roskaruoasta on sanottu myös: ”Pikaruoka, jota roskaruoaksikin nimitetään, koska se tuottaa niin paljon yhdyskuntajätettä eli roskaa.”

❓ Miten on sinun suhtautumisesi tähän roskaruokaan?

🍀 Minulla on kai jonkintason ”viha-rakkaussuhde” pikaruokaan, jota roskaruoaksikin nimitetään. Kun olen väsy (tai joskus ollessani reissussa), tilaan roskaruokaa. Kotiin ensisijassa rullakebabin Denissiltä tai pizzan PizzaPirssiltä. Reissussa vaihtoehdot ovat yleensä pizza tai hampurilainen. Kebabbia en reissussa arvaa tilata, sillä sen suhteen on ollut liikaa pettymyksiä.

2 kommenttia artikkeliin ”Roskaruokaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s