Tarjoilijakin on tärkeä

Tekee tarjoilija työtään pienessä kuppilassa tai superhienossa Ravintolassa, hän on tärkeä työntekijä. Tänään on tarjoilijoiden päivä. Annetaan heille kiitosta!

Olen usein kuullut todettavan: ”No, sehänon vaan tarjoilija.” Joka kerta totean (ärtyneenä, myönnän): ”Hän ei ole VAAN tarjoilija, vaan hän on tarjoilija, joka tekee tärkeää työtä.” Saan yleensä hölmistyneitä ilmeitä vastaukseksi. Minä vaan en ymmärrä, miten ihmiset voivat halveksua joitain ammatteja ja niitä tekeviä työntekijöitä 🤔. Kaikki laillinen työ on yhtä arvokasta.
Ajatelkaapa päivän teeman mukaan nyt vaikka tarjoilijoita. He huolehtivat, että pöydät ovat kunnossa, ruokaa on riittävästi tarjolla (buffet-pöydät, leipä jne), monissa paikoissa he kuljettavat ja tarjoilevat ruoan pöytään. He myös keräävät maksut. Heille kerrotaan kiitokset -aivan liian harvoin- ja he saavat usein ryöppynä ja rumasti sanottuna myös negatiivisen palautteen. Kuitenkin he ovat se meille näkyvä olennainen taho paikan palveluja ajatellen.

Minulla ainakin on syytä ja halua sanoa: KIITOS KAUNIS TARJOILIJOILLE 🌺


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s