Mitä tekis 10.


Vinkki Mitä tekis 10. on julkaistu. Tämä vaatii jo vähän enemmän ajattelua ja aikaa sekä mielellään vähän vanhoja (kuva)lehtiä, sakset, liimaa ja ison pahvin taustaksi sekä tussit mahdollisia tekstejä varten.

KUUNTELE  (n.3min.) vinkin sisältö:

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä tekis 10.

  1. Viiko päivät ompeli verhoi, nyt o uuvet verhot kahes makkaris ja olkkaris. Kauppakäynnit pikasest, hiljasta on, kokkailuu ja jokapäivä käyn Vuokses uiskentelemas, vesi + 3.1 kyl mummo virkistyy 🙂

    1. Oi mahoton sinua; kylmä uimavesi saa palelemaan jo ajatuksenakin ☺. Aikanaan, hirmuisen kauan sitten, kävin avannossa, mutta sitten lääkäri kielsi. On kuulemma huonolle sydämelle liian vaarallista.
      Nyt on monella hyvää aikaa tehdä rästitöitä kotona. Kuulostaa vaan, että alkaa nyt jo (!) pinnat paukkua, kun rajoitteet tuntuvat. 24/7 yhdessäolo ei kaikilta luonnistu.

      Mutta, täällä pärjätään! Kehittelen tässä virtuaalista leffateatteria, jossa voisin näyttää omista kuvista tekemiäni kuvaesityksiä ja samalla kohdata yksinäiseksi itsensä tuntevia ihmisiä verkon kautta. Katotaan nyt, miten asia etenee…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s