Nyt videopuhelut käyttöön!


Kun erityisesti ikäihmisten yksinäisyydestä on puhuttu muutaman vuoden ajan huolestuneina, nyt tilanne laajenee. Kun hallitus (viisaasti) kehottaa yli 70-vuotiaita olemaan mahdollisimman paljon kotosalla ja ulkonakin kokoontumatta ryhmiin, yksinäisyys lisääntyy. Monelle kun erilaiset ikäihmisten harrastustoiminnat ovat tarjonneet mahdollisuuden kohdata muita ihmisiä. Nyt harrastustoiminnat on laitettu tauolle.  Muistetaan tässä kuitenkin, että kyse ei ole (kuten jotkut netissä yrittävät väittää) ikäihmisten syrjinnästä, vaan ikäihmisten suojaamisesta! Eri selvitysten mukaan kun 70v. täyttäneet ja erilaisia sairauksia sairastavat ovat suurinta riskiryhmää koronan suhteen.

Nyt korostuu se seikka, että nettiyhteyden ja tarpeelliset taidot ja laitteet yhteyden hyödyntämiseen omaavat ovat nyt paremmassa asemassa kuin muut. Onko tämä kaikki ainakin joillekin samalla herätys, että vaaran mentyä ohi, aletaan hankkia nettitaitoja?

Videopuhelu on nyt ehkä paras keino yhteydenpitoon. Kun jutellaan ja nähdään se juttukaveri, kontakti on erilainen kuin vain äänen kuulemisessa. Toki pelkkä soittokin on enemmän kuin ei mitään!

👉 Jos videopuhelut eivät vielä ole sinulle tuttuja, netissä oli juttu aiheesta TÄÄLLÄ. Nyt soittamaan videopuheluita 👍🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s