Tulentekoniksejä

Nyt, kun monet ovat lähdössä erilaisille retkille ja aikovat siellä myös laittaa tulet, ovat ideat avuksi! Usein kun tuli ei meinaa ihan tavallisin keinoin syttyä.  Katsopa video ja poimi sieltä vaikka pari ideaa, joita varten voit ottaa myös tarvikkeet mukaasi.


💡 Vinkki aiheeseen liittyen: Laita kynttilä hetkeksi palamaan. Kun siinä on sulaa steariinia, käytä uuden tulitikun pää (se raapaisupää) steariinissa. Ota tulitikkuaskiisi muutama näin käsitelty tulitikku. Ja tulitikkuaski vaikka Minicrip-pussiin, ettei siihen pääse kosteutta. Kun on aika sytyttää tuli, steariinilla käsitellyt tulitikut ovat kuivia ja toimivia.

Alla video vähän erilaisista tulensytytysapukeinoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s