Kuvat luvatta käytössä?

  Kuvahaku on hyödyllinen, jos haluat tarkistaa, onko kuviasi käytetty netissä luvatta tai onko kuviasi jaettu ja minne. Googlella ym. on oma kuvahakunsa, mutta RevEye on hyödyllinen palvelu, joka on nettiselaimeen (Chrome ja Firefox) ladattava lisäosa. RevEye tekee käänteisen kuvahaun samanaikaisesti viidestä eri hakukoneesta eli Googlesta, Bingistä, Yandexista, TinEyesta ja Baidusta. Sinun tarvitsee vain klikata lisäosa päälle haluamasi valokuvan kohdalla. Näin helposti kuvahaun pystyy tekemään yhdellä klikkauksella ja jopa viidestä hakukoneesta kerralla.

Kuva: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/reveye-ris/

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s