YstĂ€vyyden aika đŸ”„


Nyt on ystÀvyyden aika, sillÀ syyskuu on ystÀvyyden kuukausi. KyllÀ, helmikuussa vietetÀÀn Suomessa (muualla se on rakastavaisten pÀivÀ) YstÀvÀnpÀivÀÀ, mutta nyt on ystÀyyden kuukausi. Aikana, jolloin yksinÀisyys on Suomessa eri tutkimusten mukaan jo suunnilleen yhtÀ suuri ongelma kuin sydÀn- ja verisuonitaudit, tarvitaan tekoja.

Nyt juuri on oikea aika ottaa aikaa ystÀville. Aikaa on; se on vain jÀrjestelykysymys! On aika irrottautua niistÀ aparaateista ja tehdÀ jotain sellaista, josta molemmat pitÀvÀt. Olla yhdessÀ, kokea asioita ja vaikka vain jutustella. Kuitenkin, olla 100%:sti lÀsnÀ.

MikĂ€ on asia, jota sinĂ€ voisit tehdĂ€ (ja myös teet…) ystĂ€vĂ€si / ystĂ€viesi kanssa nyt?  MinĂ€ nautin suuresti ajasta tulen ÀÀrellĂ€;  sopivat evÀÀt ja aikaa olla ihan rauhassa juuri siinĂ€ hetkessĂ€. EntĂ€ sinĂ€?