Niin paljon niin turhaa ūüéÄ


Pari p√§iv√§√§ sitten kyselin toisaalla netiss√§, mik√§ t√§m√§ on. Sain tiet√§√§, ett√§ tuota vempelett√§ k√§ytet√§√§n omenan pilkkomiseen. Joku kehui, joku sanoi, ett√§ on hankala. No, kerroin tiedon Yst√§v√§lle, jolla aparaatti on (eik√§ tiennyt, mik√§ se on)…
Eilen sitten t√∂rm√§sin netiss√§ sivustoon, jossa esitell√§√§n l√§hes 30 keitti√∂esinett√§, jotka luokitellaan jutussa ”N√§it√§ keitti√∂tarvikkeita ET tarvitse”! Siin√§h√§n se oli ihan ensimm√§isen√§ tuo samainen omenanpilkkomislaite ūüėĀ Suurelta osin olen jopa samaa mielt√§, mutta jokunen oli sellainen, joista olen eri mielt√§.¬† Katso sin√§ juttu T√Ą√ĄLT√Ą ja p√§√§ttele, mit√§ sin√§ tuumaat mainituista keitti√∂v√§lineist√§.

2 kommenttia artikkeliin ”Niin paljon niin turhaa ūüéÄ

  1. Oli jopa muutamia sellaisia, joista en ollut ikinä kuullutkaan. Mutta salaattilinko ja valkosipulipuristin ovat meillä kyllä säännöllisessä käytössä. Niistä en luovu.

    1. Enpä muistanutkaan tuota valkosipulipuristinta kirjoittaessani juttua. Se minullakin on ja käytössä. Toki eri ihmisillä erilaiset laitteet tarpeen; esim. sähköveitsi on vammaiselle iso apu ja hyödyllinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s