Melkein maailmanloppu ūüĒ•


M√§ olen superinnokas kuvien r√§psij√§. Pieni punainen pokkarini on kiltisti palvellut k√§yt√∂ss√§ni useiden vuosien ajan. Nyt t√§m√§ kaveri sanoi yhteisty√∂sopimuksemme irti ūüėĘ. On aivan alaston olo, kun ei voi tarttua kameraan r√§ps√§st√§√§kseen kuvan siit√§ tai t√§st√§.

Yst√§v√§ni oli saanut kes√§kuussa syntt√§rilahjaksi k√§nnyk√§n (Honor9Lite) ja kehui sen kameraa. Katselin h√§nen ottamia kuvia ja testailin niit√§ my√∂s l√§pp√§rin kuvank√§sittelyohjelmassa ja hyv√§ksi havaitsin. No, tuumasinpa sitten, ett√§ k√§nnykk√§ni on sekin oireillut viime aikoina (ik√§√§ on), joten oisko viisasta ostaa uusi k√§nnykk√§, jossa on kunnon kamera (kunnon=mulle sopiva). Oikeastaan jo p√§√§tin ostaa tuon samanlaisen… Niinp√§… saahan sit√§ p√§√§tt√§√§ vaikka mit√§. Edullisimmat kaupat  (siis moni!) myy tosta ”ei oota”. reilun 60‚ā¨ kalliimmalla olisi muutamassa paikassa saatavilla. T√§n√§√§n sitten tuli tietoon tarjous Honor10Lite-k√§nnyk√§st√§ jopa halvemmalla kuin kalliimmat 9-versiot! Normihinta on kuitenkin tarjousta 100‚ā¨ enempi…  Nyt sitten selvit√§n siell√§ sun t√§√§ll√§, jotta oisko toi 10-versio mulle sopiva. T√§√§ on vaikeeta!!!

Joka tapauksessa joku kuvaamisaparaatti on oltava. Tabletissa on hyv√§ kamera, mutta se on liian iso kaikkialla kuskattavaksi. Joten… p√§hk√§ily√§ riitt√§√§. Jos sinulla on kokemusta / tietoa n√§iss√§ jutuissa, jokainen vinkki on tervetullut ūüĎć

Yksi kommentti artikkeliin ”Melkein maailmanloppu ūüĒ•

  1. M√§ ”jouduin” olosuhteiden pakosta eli ty√∂ss√§ tarvitsemani mobiilikirjautumisen vuoksi hankkimaan √§lyluurin. P√§√§dyin mahdollisimman helpon ja yksinkertaisen tuntuiseen ja valitsin Samsung Galaxy J6:n. Hinta oli v√§h√§n toistasataa.

    Varmaan tuo kamera vois olla ihan toimiva, kun sitä viitsisi opetella käyttämään, mutta otan edelleen mieluummin pokkarin käyttöön, jos mun pitää ottaa kuvia, joiden haluan varmasti onnistuvan. Eikä tuo puhelin oo enää läheskään aina käden ulottuvilla, kun se on sen verran iso ja painava, ettei sitä viitsi taskussa kuljetella. Todennäköisesti se on tarvittaessa ihan yhtä kaukana kuin se kamerakin.

Kommentointi on suljettu.