Helle näännyttää?


Mittari hipoo aamusta alkaen hellelukemissa ja osa meistä on aivan innoissaan Samaan aikaan osa meistä miettii, miten ihmeessä tästäkin päivästä selviää…
Selailin nettiä tällä helleteemalla ja törmäsin netissä yhteen jos toiseenkin vinkkisivustoon aiheesta. Laitan tähän muutaman vinkin:

Ja vielä yksi helppo ja toimiva apu: Tee paperista (lehti tai mikä vaan sopivankokoinen paperi) taitellen viuhka. Sillä saa yllättän hyvin apua tukalaan oloon ☺  Saattaahan sinulla olla joltain matkalta muistona ostettu viuhkakin… nyt on sen aika!  Ja, jos oikein innostut, voit värkätä vaikka kuinka upean uuden viuhkan itsellesi!  (hakukoneelle: ”viuhkan teko ohjeviuhkan teko ohje” ja saat hurjan määrän ohjeita!)

Jk. Jos vielä kaipaat lisävinkkejä, laita hakukoneelle sanat ”helteestä selviäminen” ja saat paljon vinkkejä. Käytä kuitenkin järkeäsi niiden kanssa, koska kaikki vinkit eivät ole välttämättä kovin viisaita.

2 kommenttia artikkeliin ”Helle näännyttää?

  1. Aina valitetaan säästä. on kuuma tai kylmä tai sataa tai koskaan ei sada tai räntää tulee tai lunta liikaa tai lunta liian vähän. Jäkätijäk. menkää jorpakkoon viilenemään ja lopettakaa valitus.

  2. Asko, helle voi olla osalle väestöä (erityisesti ikäihmisille) ihan oikea terveysriski. Paahteiset asunnot voivat viedä voimat kokonaan! Siitä olen samaa mieltä, että vallalla on jonkinlainen yleinen valivaliaika, jolloin mikään sää ei ole hyvä. Siihen osaan soisin kyllä muutosta tulevan.
    Heittosi ”menkää jorpakkoon viilenemään” toimii vain osalle. Kaikkialla ei ole lähistöllä sitä ”jorpakkoa”, eikä kaikille kulkuneuvoa sinne hakeutumiseen. Ja taas, monelle ikäihmiselle se ei ole ratkaisu. Pitää olla erilaisia mahdollisuuksia, mutta ollaanko niitä valmiita etsimään / tarjoamaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s